Trening
+7
zrimo
Ztuna [Zpala]
[obrazinho]
deadman [Acrid]
leobugi
DamageHigh
mystik[0ptImus]
11 posters
Trening
Evo da počnemo malo ozbiljnije radit na nekoj timskoj igri.
Uglavnom, zamislio sam to na način da se skupi 30 ljudi koji imaju tier 7+ tenkove i odradi se trening na 1-2h ovisno o tome koliko ljudi mogu odvojiti vremena.
Vrijeme treninga bi odredili prema tome kako ljudima odgovara.
Trenirali bi 1 mapu(opet prema dogovoru) na koju bi onda probali invaziju za otprilike tjedan dana, mislim da možemo napravit nešto.
Ukoliko uzmemo provinciju, bar na dan, dobimo nešto golda u blagajnu, pa ukoliko bude više uspješnih iskrcavanja skupit će se nešto.
Sad postajte kad vam najviše odgovara da se održi 1-2h treninga, pa ćemo to vidjeti sutra dal možemo krenuti.
EDIT: 7.7.2011. Trening u 21:00h
Uglavnom, zamislio sam to na način da se skupi 30 ljudi koji imaju tier 7+ tenkove i odradi se trening na 1-2h ovisno o tome koliko ljudi mogu odvojiti vremena.
Vrijeme treninga bi odredili prema tome kako ljudima odgovara.
Trenirali bi 1 mapu(opet prema dogovoru) na koju bi onda probali invaziju za otprilike tjedan dana, mislim da možemo napravit nešto.
Ukoliko uzmemo provinciju, bar na dan, dobimo nešto golda u blagajnu, pa ukoliko bude više uspješnih iskrcavanja skupit će se nešto.
Sad postajte kad vam najviše odgovara da se održi 1-2h treninga, pa ćemo to vidjeti sutra dal možemo krenuti.
EDIT: 7.7.2011. Trening u 21:00h
Last edited by mystik[0ptImus] on Thu Jul 07, 2011 8:48 am; edited 3 times in total
mystik[0ptImus]- Posts : 11
Re: Trening
Početak u 22h bi mi odgovarao...=)
Ali naravno, ja se najlakše prilagodim...tako da, ostali - pucajte.
Iako, moramo skupit više članova na forum.
Ali naravno, ja se najlakše prilagodim...tako da, ostali - pucajte.
Iako, moramo skupit više članova na forum.
Komp i WoT su mi upaljeni cijeli dan tako da mi nije problem zaigrati u bilo koje vrijeme (pod uvjetom da sam doma). Kada bih morao birati, onda mi najviše odgovara od 21h nadalje.
deadman [Acrid]- Posts : 7
Meni isto odgovara navečer posle 21,22 al mogo bi se ja prilagodit za bilo koje vrijeme, jer u zadnje vrijeme dosta sam na wot-u, samo da nije petak i subota navečer...
[obrazinho]- Posts : 8
Meni je isto tako negdje iza 22 najbolje vrijeme , najvise mira imam onda. 
Samo problem je sto nema toliko clanova na forumu tako da danas nema sanse da se skupi tolko ljudi.

Samo problem je sto nema toliko clanova na forumu tako da danas nema sanse da se skupi tolko ljudi.
Ztuna [Zpala]- Posts : 3
Kaj se toga tiče, mislim da bi se trebali već svi članovi udostojit regat na forum, jer je forum već 5 dana otvoren... Kak vidim došlo je vrijeme za čišćenje... Malo više discipline nije naodmet, a i stvarno je sramota da je samo 30% članova regano...
[obrazinho]- Posts : 8
Šta ćeš...dajte malo uputite članove. Ja ću otvarat private channel sa svakim iz klana i ukazivat na forum, jer drugog načina ne vidim (podsjećam da nemogu poslati masovnu privatnu poruku iz nekog razloga)..[obrazinho] wrote:Kaj se toga tiče, mislim da bi se trebali već svi članovi udostojit regat na forum, jer je forum već 5 dana otvoren... Kak vidim došlo je vrijeme za čišćenje... Malo više discipline nije naodmet, a i stvarno je sramota da je samo 30% članova regano...
Nece me bit veceras zvao frend na rodendan ali nije steta kad ni nece bit danas dosta ljudi.
sutra sam navecer spreman

Ztuna [Zpala]- Posts : 3
Kad uspijemo kontaktirat ljude (čitaj: dovuć' ih na forum)..leobugi wrote:I? kad će taj trening?
Zapravo napravit ćemo sljedeće.
TRENING JE DANAS U 22:00h. Obavezno svi sa tier 7+ tenkovima.
Obavjestite ostale porukama, možete u igri.
Također ostaviti ću link u obje teme na forumu. Da je bar 20 ljudi, to bi bilo za TC trening taman.
Uglavnom, DANAS 6.7. trening U 22:00h.
Obavjestite ostale porukama, možete u igri.
Također ostaviti ću link u obje teme na forumu. Da je bar 20 ljudi, to bi bilo za TC trening taman.
Last edited by mystik[0ptImus] on Wed Jul 06, 2011 11:09 pm; edited 1 time in total
Imam koja aktivnost za tier V ili IV igrace????
GeneralPag- Posts : 48
Meni paše svaki radni dan od 18:00 do cca 23:00 ...
Pogriješio sam kod ganjanja svih tenkova paralelno, tak da sam tek na Tier V sa svima osim rusima...ovih dana bi trebao na KV doći...
Ak ću imat vremena krknut ću premium da ubrzam grind, tak da do osmog mjeseca dođem do VIII tier barem.
Pogriješio sam kod ganjanja svih tenkova paralelno, tak da sam tek na Tier V sa svima osim rusima...ovih dana bi trebao na KV doći...
Ak ću imat vremena krknut ću premium da ubrzam grind, tak da do osmog mjeseca dođem do VIII tier barem.
Doxy- Posts : 5
U redu, prvi dogovor je propao. Ajmo ponovno
Trening danas 7.7 u 21:00h.
Ukoliko ne bude odaziva, mislim da je vrijeme da leader počne sa sankcijama. Danas je bilo 11-12 ljudi.
Trening danas 7.7 u 21:00h.
Ukoliko ne bude odaziva, mislim da je vrijeme da leader počne sa sankcijama. Danas je bilo 11-12 ljudi.
Last edited by mystik[0ptImus] on Thu Jul 07, 2011 8:48 am; edited 1 time in total
Leadera je danas zajebo T-com i njihov internet. -.- Ispricavam se na nedolasku.mystik[0ptImus] wrote:U redu, prvi dogovor je propao. Ajmo ponovno
Trening danas 7.7 u 22:00h.
T-Com je najčešći krivac.
Meni iskreno je 22:00 kao početak prekasno...jer radi posla nemogu poslije ponoći ostajati na nogama.
Meni iskreno je 22:00 kao početak prekasno...jer radi posla nemogu poslije ponoći ostajati na nogama.
Doxy- Posts : 5
Najbolje bi bilo 21:00 i 5+ tieri jer nas nema 30 s tierom 7+, ako nas se ne skupi dovoljno možemo barem napravit Tank Company
zrimo- Posts : 35
OK, može. Danas u 21:00...zrimo wrote:Najbolje bi bilo 21:00 i 5+ tieri jer nas nema 30 s tierom 7+, ako nas se ne skupi dovoljno možemo barem napravit Tank Company

Ja sam danas online, pa bih trebao zaigrati.
mind_challenge- Posts : 2